Benvinguts

ImprimirManel & Velilla neix arran de la dissolució de Xemeneies Leiro aportant la nostra experiència de més de 40 anys en el sector.

Seguint la mateixa filosofia de Leiro respecte a l’atenció al client, la personalització del disseny, el seguiment del projecte i la garantia d’un perfecte funcionament i acabat de les xemeneies, Manel & Velilla continua sent distribuïdor en exclusiva de les millors marques nacionals i internacionals.

Hem creat aquesta nova pàgina web on podran trobar dissenys realitzats a mida, segons les necessitats de cada client en particular. A part també oferim com importadors i distribuïdors, productes d’importants empreses tant nacionals com internacionals, com ara Barbes, Bellfires, La Nòrdica, Extraflame, Cheminées Philippe, Rocal, etc… També trobareu a la nostra pàgina web una àmplia gamma de productes amb diferents tipus de combustibles (Llenya, Pellet, Gas i Bioalcohol) . Esperem que dins d’aquesta amplíssima gamma de productes puguin trobar la millor solució a les seves necessitats. Aquesta pàgina web està dirigida a tot tipus de clients, tant particulars com professionals (Arquitectes, Decoradors, Constructors, Instal·ladors de Calefacció, Botigues de Xemeneies i altres professionals del sector). Busquem solucions a problemes de funcionament de xemeneies ja construïdes i també realitzem el servei tècnic, recanvis, avaries, etc… de l’empresa Xemeneies Leiro.

Esperem que a partir d’ara, aquesta nova eina ens permeti oferir una informació més clara i completa i acostar-li molt més els nostres productes i serveis .