Arxiu de la categoria: Notícies

ESTUFA PELLET KETTY

Presentem per a aquesta temporada una nova estufa a pellet.

És el model Ketty, de la marca EXTRAFLAME

9328_Ketty_Emozionale1Amb un rendiment superior al 86%, una potència calorífica màxima de 7,3 kW, un consum mínim de 0,6 kg / hi una capacitat de calefacció de fins a 180 m3, aquesta estufa ens permet escalfar àmplies estances, amb una mínima inversió i amb una despesa en combustible molt inferior al d’altres combustibles tradicionals com el gasoil, electricitat, gas natural, propà.

Es fabrica en quatre colors, Blanc, Negre, Bordeus i Pergamí.

El seu preu és de 1195

Impostos no Inclosos

 

 

FIRA BIOMASSA VIC

Els propers dies 19,20 i 21 de febrer es celebra a Vic, la 4a edició de la Fira de la Biomassa.

Nosaltres estarem presents, com en edicions anteriors, oferint les últimes novetats de tots els nostres proveïdors.

Aques any hem ampliat l´espai d´exposició, estem situats en els stands 25-26.

Esperem la vostra visita.

manel_i_velilla_Barbara_90

PÀGINA WEB

A partir de primers d´aquest any, hem millorat l´accesibilitat a la nostra pàgina web.

Hem afegit el format “Responsive”, per poder visualitzar la nostra web des de tots els dispositius.

LLAR DE FOC BIOETANOL

Nou concepte en el disseny de llars de foc de bio alcohol.

Presentem aquesta nova gamma de productes fabricats en acer 316 Marine de la més alta qualitat, i acabats en color natural o negre.

Tant en la versió suspesa, amb peus o pedesteal, podem gaudir de la visió del foc des dels 360º.

La capacitat del cremador ens permet gaudir de fins a 6 hores d´autonomia.

Una solución innovadora per a quealsevol tipus d´espais.

_MG_0312

ESTUFA ISOTTA EVO

La nova versió de l´estufa ISOTTA, ens  ofereix un augment en la potencia arribant fins als  11,9 KW nominals i una capacitat de calefacció fins a 338 m3.

Isotta 2009

 

 

 

 

 

 

 

Fabricada completament en fundició esmaltada de primera qualitat.

Porta frontal amb visió panoràmica del foc.

Rendiment: 82%

Pess: 205 Kg.

Consum horari: 3,2 Kg/h.

Emissió de CO (13% O2): 0,10% – 1248 mg/m3

Emissió de pols: 10,3 mg/m3.

Marcat CE: EN 13240

Conforme a la normativa 15a B-VG

 

 

 

 

 

 

LLAR DE FOC VERTEX

Aquest nou model de llar de foc VERTEX, ens introdueix en un disseny equlibrat i modern alhora.

veretx904x504

S´ha apostat per una visió del foc espectacular des dels dos angles de visió, realitzada amb materials de primera qualitat, com l´acer, el vidre vitro ceràmic o la vermiculita pintada en color negre, aquesta llar de foc amb doble combustió, doble campana per al aire calent, graella per brasa i cubeta recull cendres, ens ofereix la possibilitat de gaudir del foc amb un rendiment molt elevat.

LLAR DE FOC EVO

Presentem la nova llar de foc a llenya amb porta lliscant accionada per comandament a distancia.

Aquesta nova gamma de llar98_13905683060s de foc amb recuperació de calor i rendiment superior al 80%, és una EVO-lució realitzada a partir del nou disseny de les parets interiors de la cámara de combustió.

Estan realitzades amb nou material (Formigó ceràmic) desenvolupat pel fabricant i s´han reduït en angle per poder aconseguir una potencia de 10Kw, més que suficient per als salons actuals.

També s´ha apostat per la innovació i comoditat, subministrant un comandamanet a distancia per pujar i baixar la porta de vidre, o bé aturar el vidre a l´altura desitjada.

98_13904818640-447x297

Benvinguts

ImprimirManel & Velilla neix arran de la dissolució de Xemeneies Leiro aportant la nostra experiència de més de 40 anys en el sector.

Seguint la mateixa filosofia de Leiro respecte a l’atenció al client, la personalització del disseny, el seguiment del projecte i la garantia d’un perfecte funcionament i acabat de les xemeneies, Manel & Velilla continua sent distribuïdor en exclusiva de les millors marques nacionals i internacionals.

Hem creat aquesta nova pàgina web on podran trobar dissenys realitzats a mida, segons les necessitats de cada client en particular. A part també oferim com importadors i distribuïdors, productes d’importants empreses tant nacionals com internacionals, com ara Barbes, Bellfires, La Nòrdica, Extraflame, Cheminées Philippe, Rocal, etc… També trobareu a la nostra pàgina web una àmplia gamma de productes amb diferents tipus de combustibles (Llenya, Pellet, Gas i Bioalcohol) . Esperem que dins d’aquesta amplíssima gamma de productes puguin trobar la millor solució a les seves necessitats. Aquesta pàgina web està dirigida a tot tipus de clients, tant particulars com professionals (Arquitectes, Decoradors, Constructors, Instal·ladors de Calefacció, Botigues de Xemeneies i altres professionals del sector). Busquem solucions a problemes de funcionament de xemeneies ja construïdes i també realitzem el servei tècnic, recanvis, avaries, etc… de l’empresa Xemeneies Leiro.

Esperem que a partir d’ara, aquesta nova eina ens permeti oferir una informació més clara i completa i acostar-li molt més els nostres productes i serveis .